Produkty pro pekařská výroba na zakázku (3)

Bio Kakao Likér

Bio Kakao Likér

Jedná se o produkt získaný mletím kakaových bobů, které byly předtím oloupány a praženy, bez přidání aditiv. Získaná pasta může být použita k výrobě kakaového másla a kakaového prášku. VÝHODY Kakaová hmota obsahuje antioxidanty a teobromin. POUŽITÍ PRODUKTU Kakaová hmota se používá k výrobě čokolády, kakaového másla a kakaového prášku. MOQ: 20 kg
Organická Kakaová Poleva

Organická Kakaová Poleva

Tento produkt je vyroben z rafinované směsi kakaových bobů, kakaového másla a cukru. 50 %, 70 % nebo 80 % kakaa. 70 % hořká čokoláda obsahuje antioxidanty a teobromin, které stimulují náš krevní oběh. POUŽITÍ PRODUKTU Jeho hlavní využití je v cukrářství (zejména sušenky), pekařství, zmrzlině, čokoládových nápojích a jako poleva na různé potraviny. MOQ: 20 kg
Organické Kakaové Nibs

Organické Kakaové Nibs

Tento produkt je vyroben z pražených kakaových bobů VÝHODY Kakaové nibsy obsahují antioxidanty a teobromin, které stimulují naši krevní cirkulaci, a jsou také bohatou, zdravou a odlišnou svačinkou. POUŽITÍ PRODUKTU KAKAOVÉ NIBSY Jejich hlavní použití je v cukrářství (zejména v sušenkách), pekařství, zmrzlině, čokoládových nápojích a jako poleva pro různé potraviny MOQ: 20 kg